Grekisk sommarsallad med fetaost, vattenmelon och sardeller

RÖSTA PÅ RECEPTET (20)

(20)

Vad tycker du?

20min 14 ingredienser

Solsken och värme, då är en grekisk sallad det ultimata lunchvalet. Här traditionellt serverad med fetaost och salta sardeller som blir underbart gott ihop med tomater och läskande vattenmelon.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
4
tomater, gärna i olika färger
1
gurka
1
grön paprika
1/2
vattenmelon, liten
1
silverlök
1 frp
1
kruka basilika
1/2
kruka mynta
flingsalt
nymald svartpeppar

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (20)

(20)

Vad tyckte du om receptet?

1 kommentar

Klas Gustafsson

Mycket bra. Hade den till grillade revben

Antipasti - Småplock på italienska

Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta är ett friterat bröd som är vanligt i norra Italien där...
Torta fritta är ett friterat bröd som...
Antipastispett
Antipastispett
Antipasti med en blandning av italienska smaker. Går enkelt att förbereda på assiett...
Antipasti med en blandning av italienska smaker....
Bruschetta alla caprese
Bruschetta alla caprese
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat - en vitlöksdoftande enkel sensation!
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat...
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på 10 min. Ett perfekt drinktilltugg eller...
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på...
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt som del av en buffé eller...
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt...