Grekisk sommarsallad med fetaost, vattenmelon och sardeller

RÖSTA PÅ RECEPTET (4)

(4)

RÖSTA PÅ RECEPTET (4)

(4)

Vad tycker du?

20min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Solsken och värme, då är en grekisk sallad det ultimata lunchvalet. Här traditionellt serverad med fetaost och salta sardeller som blir underbart gott ihop med tomater och läskande vattenmelon.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
4
tomater, gärna i olika färger
1
gurka
1
grön paprika
1/2
vattenmelon, liten
1
silverlök
1 frp
1
kruka basilika
1/2
kruka mynta
flingsalt
nymald svartpeppar

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (4)

(4)
Tack!