Grekisk sommarsallad med fetaost, vattenmelon och sardeller

RÖSTA PÅ RECEPTET (28)

(28)

Vad tycker du?

20min 14 ingredienser

Solsken och värme, då är en grekisk sallad det ultimata lunchvalet. Här traditionellt serverad med fetaost och salta sardeller som blir underbart gott ihop med tomater och läskande vattenmelon.

Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
4
tomater, gärna i olika färger
1
gurka
1
grön paprika
1/2
vattenmelon, liten
1
silverlök
1
kruka basilika
1/2
kruka mynta
flingsalt
nymald svartpeppar

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (28)

(28)

Vad tyckte du om receptet?

1 kommentar

Lämna ett svar till Klas Gustafsson Avbryt svar

Klas Gustafsson

Mycket bra. Hade den till grillade revben