Gratinerad fänkål

RÖSTA PÅ RECEPTET (372)

(372)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

30min 8 ingredienser

Gratinerad fänkål i ugn med parmesan och citron - Finocchio al forno.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
4 små
fänkål eller 2 stora
1 liter
vatten
1/2
citron saft av
1 tsk
salt
salt
peppar

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (372)

(372)

Vad tycker du?

4 kommentarer

Lämna ett svar till Märta Avbryt svar

Märta

Smakade super.
Fänkålen fick en väldigt god smak när man kokade den i citronsaften.
Hade ingen Parmigiano hemma, men det fungerade med vanlig hederlig prästost också.

Janine Söderhjelm

Alltid, i alla fall de jag testat, spännande, annorlunda och goda recept..Att det inte är 10 är för att det inte är det första jag tänker på när jag ”pratar mat” med nån..

Antipasti - Småplock på italienska

Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta är ett friterat bröd som är vanligt i norra Italien där...
Torta fritta är ett friterat bröd som...
Antipastispett
Antipastispett
Antipasti med en blandning av italienska smaker. Går enkelt att förbereda på assiett...
Antipasti med en blandning av italienska smaker....
Bruschetta alla caprese
Bruschetta alla caprese
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat - en vitlöksdoftande enkel sensation!
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat...
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på 10 min. Ett perfekt drinktilltugg eller...
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på...
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt som del av en buffé eller...
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt...