Glutenfri Strozzapreti med rostad tomatsås och burrata
Vad tycker du?
Den här glutenfria pastan får sin goda smak genom att du ugnsrostar grönsakerna i ugnen innan du mixar ner dem till en krämig tomatsås. Ett bra sätt att väcka liv i grönsaker som börjar bli trötta. Toppa pastan med krämig, mild burrata för en härlig vardagsmåltid.
Receptet är framtaget i samarbete med Smilla Luuk.
Ingredienser
Gör så här
Tips!
Grönsakerna kan du variera beroende på vad som finns över i kylen. Den här rätten är ett perfekt sätt att rensa bland grönsakerna som börjar se lite tråkiga ut men fortfarande är väldigt goda.
Vad tyckte du om receptet?
RÖSTA PÅ RECEPTET (10)
(10)Vad tyckte du om receptet?
4 kommentarer
Emma
Bland det godaste jag lagat någonsin!
Karl
Gjorde receptet med philadelphiaost istället för ricotta och utan äppelcidervinäger. Blev jättegott, hade inte blivit bevsiken om jag blev serverad detta på en restaurang. Rekommenderar starkt att testa!
Linnea
Hej, hur många personer räcker receptet till?
Anna Mellberg
Hej Linnéa! Receptet är för 4 personer. Hälsningar från vännerna på Zeta