Pasta Fusilli med persilja, citron och vitlök

RÖSTA PÅ RECEPTET (27)

(27)

RÖSTA PÅ RECEPTET (27)

(27)

Vad tycker du?

20min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fusilli smaksatt med persilja, citron och vitlök. På italienska kallad för Fusilli Gremolata.

Receptet är framtaget i samarbete med Tove Nilsson.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

bufféportioner
8 - 10
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Gremolata
2 dl
bladpersilja hackad
2
vitlöksklyftor finrivna
1 tsk
citronzest
Till servering
svartpeppar

Gör så här

1 kommentar

RÖSTA PÅ RECEPTET (27)

(27)
Tack!
Lämna ett svar till Eva Avbryt svar