Pasta Fusilli med persilja, citron och vitlök

RÖSTA PÅ RECEPTET (17)

(17)
20min

Fusilli smaksatt med persilja, citron och vitlök. På italienska kallad för Fusilli Gremolata.

Receptet är framtaget i samarbete med Tove Nilsson.

Ingredienser

bufféportioner
8 - 10
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Fusilli Casa Di Luca eller Zeta Casa Di Luca Strozzapreti
Gremolata
2 dl
bladpersilja hackad
2
vitlöksklyftor finrivna
Till servering
svartpeppar

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Vinn hushållsmaskiner från Smeg

Italienska pastarätter

I Italien är pasta vardagsmat.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.