Pasta Fusilli med persilja, citron och vitlök

RÖSTA PÅ RECEPTET (41)

(41)

Vad tycker du?

20min 1 ingredienser

Fusilli smaksatt med persilja, citron och vitlök. På italienska kallad för Fusilli Gremolata.

Receptet är framtaget i samarbete med Tove Nilsson.

Ingredienser

bufféportioner
8 - 10
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 frp
Zeta Casa Di Luca Fusilli Bucati
Gremolata
2 dl
bladpersilja hackad
2
vitlöksklyftor finrivna
1 tsk
citronzest
Till servering
svartpeppar

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (41)

(41)

Vad tyckte du om receptet?

1 kommentar

Eva

Det saknas citron i receptet. Hur mycket ska man ha?

Sommarmat från medelhavsköket

Grekisk sommarsallad med fetaost och vattenmelon
Grekisk sommarsallad med fetaost och vattenmelon
Rostade medelhavsgrönsaker med fetaost och soltorkade tomater
Rostade medelhavsgrönsaker med fetaost och soltorkade tomater
Pastasallad till picknick med vispad fetaostdipp
Pastasallad till picknick med vispad fetaostdipp
Nykokt färsk majs med tre toppings
Nykokt färsk majs med tre toppings
Krispig bläckfisk med oliver, kapris och rostad potatis
Krispig bläckfisk med oliver, kapris och rostad potatis