Friterad kapris

RÖSTA PÅ RECEPTET (71)

(71)

RÖSTA PÅ RECEPTET (71)

(71)

Vad tycker du?

10min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Små spröda friterade kapris som är goda att strö över en sallad eller använda som ett vegetariskt alternativ till pancetta.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 fpk
Kapris små medelstora 100 g
flingsalt

Gör så här

1 kommentar

RÖSTA PÅ RECEPTET (71)

(71)
Tack!
Lämna ett svar till Mai-Lis Hellenius Avbryt svar

Mai-Lis Hellenius

Gudagott, superenkelt, passar till allt! Och, kapris innehåller mycket höga halter av många olika antioxidanter, bl.a. polyfenoler. Riktigt bra för hälsan alltså!