Friterad kapris

RÖSTA PÅ RECEPTET (109)

(109)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

10min 3 ingredienser

Små spröda friterade kapris som är goda att strö över en sallad eller använda som ett vegetariskt alternativ till pancetta.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 fpk
Kapris små medelstora 100 g
flingsalt

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (109)

(109)

Vad tycker du?

2 kommentarer

Lämna ett svar till Mai-Lis Hellenius Avbryt svar

Mai-Lis Hellenius

Gudagott, superenkelt, passar till allt! Och, kapris innehåller mycket höga halter av många olika antioxidanter, bl.a. polyfenoler. Riktigt bra för hälsan alltså!

Italiensk vecka

Måndag
Måndag
Pasta Maccaronetti Bolognese
Pasta Maccaronetti Bolognese
Tisdag
Tisdag
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Onsdag
Onsdag
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Torsdag
Torsdag
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Fredag
Fredag
Pizza med buffelmozzarella
Pizza med buffelmozzarella
Lördag
Lördag
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Söndag
Söndag
Ossobuco
Ossobuco