Forell i foliepaket med citron och salvia

RÖSTA PÅ RECEPTET (16)

(16)

RÖSTA PÅ RECEPTET (16)

(16)

Vad tycker du?

40min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Forell med smak och doft av salvia och citron. Servera gärna forellen med fräscha grönsaker eller njut av den som den är.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
4
hela portionsforeller urtagna
salt
peppar
16
steklökar alt. salladslök
1/2
rödlök finhackad
1 kruka
salvia
1
citron finstrimlat skal och saft

Gör så här

1 kommentar

RÖSTA PÅ RECEPTET (16)

(16)
Tack!