Farro all’arrabiata

En variant på den klassiska pastan. Denna har också ett härligt sting av chili men med snabblagade och goda gryner från Italien.

Tillagning

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Koka upp rikligt med vatten och salta.

Koka grynen i 8–10 minuter och låt dem rinna av i ett durkslag.

Fräs under tiden vitlök och chili i olivoljan 3–4 minuter utan att de tar färg.

Tillsätt matlagningsvin samt tomater och koka sakta i 7–8 minuter.

Smaka av med salt och svartpeppar, blanda såsen med grynen.

Toppa med persilja, ringla över Zeta olivolja och servera med riven Parmigiano Reggiano eller Grana Padano.

Stäng

Inköpslista

Stäng
Stäng

Fler goda recept för:

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.