Här har vi samlat allt vi vet om olivolja och det har blivit en del under de dryga fyrtio år som Fernando Di Luca levererat Zeta olivolja till svenskarna.
Hej Helena,
Tack för att du tog dig tid att höra av dig till oss! I receptet använder man mascarpone istället för ricotta. Du kan ersätta mascarpone med creme fraiche, men eftersom att creme fraiche har en tendens att bli lite rinnig när man hettar upp den finns det en risk för det.
Hälsningar, Emma från Zeta
2 kommentarer
RÖSTA PÅ RECEPTET (103)
(103)Helena Hallström Wallner
Hej, det var slut på ricotta i butiken i dessa Corona-tider. Kan jag använda créme fraîche i stället?
Undrar vänligen
Helena H Wallner
Emma Olsson
Hej Helena,
Tack för att du tog dig tid att höra av dig till oss! I receptet använder man mascarpone istället för ricotta. Du kan ersätta mascarpone med creme fraiche, men eftersom att creme fraiche har en tendens att bli lite rinnig när man hettar upp den finns det en risk för det.
Hälsningar, Emma från Zeta