Citronpasta linguine med rostade pistagenötter

RÖSTA PÅ RECEPTET (184)

(184)

Vad tycker du?

15min 7 ingredienser

En fräsch och härligt smakrik pasta med få ingredienser och som går snabbt att laga till. Härliga smaker av citron, vitlök, parmesan och pistagenötter.

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman och Karolina Sparring.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2
vitlöksklyftor
2
citroner, rivet skal och saften
1 dl
pistagenötter, rostade och finhackade

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (184)

(184)

Vad tyckte du om receptet?

5 kommentarer

Lämna ett svar till Hanna Avbryt svar

Bengt C

Suveränt gott och fräsch.
Passar perfekt till en nötig mousserande eller bra Chablis

Ewa

Ser och hörs jättegott – är en stor fan av citroner; både smak, doft, färg och olja smaksatt med citron – plus att jag älskar pasta i alla dess former och är väl det som jag äter allra mest TILL det mesta !!! Denna rätt har jag dock inte provat så det ska tilllagas !

Hanna

Lite mycket citron men minskade det och familjen tyckte det blev gott. Lätt och enkelt en vardagskväll. Stekte också färskkorv choritzo i små bitar till. Mums!