Citronpasta linguine med rostade pistagenötter

RÖSTA PÅ RECEPTET (163)

(163)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

15min 7 ingredienser

En fräsch och härligt smakrik pasta med få ingredienser och som går snabbt att laga till. Härliga smaker av citron, vitlök, parmesan och pistagenötter.

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman och Karolina Sparring.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1/2 frp
2
vitlöksklyftor
2
citroner, rivet skal och saften
1 dl
pistagenötter, rostade och finhackade

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (163)

(163)

Vad tycker du?

2 kommentarer

Hanna

Lite mycket citron men minskade det och familjen tyckte det blev gott. Lätt och enkelt en vardagskväll. Stekte också färskkorv choritzo i små bitar till. Mums!

Italiensk vecka

Måndag
Måndag
Pasta Maccaronetti Bolognese
Pasta Maccaronetti Bolognese
Tisdag
Tisdag
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Onsdag
Onsdag
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Torsdag
Torsdag
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Fredag
Fredag
Pizza med buffelmozzarella
Pizza med buffelmozzarella
Lördag
Lördag
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Söndag
Söndag
Ossobuco
Ossobuco