Citronpasta linguine med rostade pistagenötter

RÖSTA PÅ RECEPTET (167)

(167)

Vad tycker du?

15min 7 ingredienser

En fräsch och härligt smakrik pasta med få ingredienser och som går snabbt att laga till. Härliga smaker av citron, vitlök, parmesan och pistagenötter.

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman och Karolina Sparring.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1/2 frp
2
vitlöksklyftor
2
citroner, rivet skal och saften
1 dl
pistagenötter, rostade och finhackade

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (167)

(167)

Vad tyckte du om receptet?

2 kommentarer

Hanna

Lite mycket citron men minskade det och familjen tyckte det blev gott. Lätt och enkelt en vardagskväll. Stekte också färskkorv choritzo i små bitar till. Mums!