Citronpasta linguine med rostade pistagenötter
Vad tycker du?
En fräsch och härligt smakrik pasta med få ingredienser och som går snabbt att laga till. Härliga smaker av citron, vitlök, parmesan och pistagenötter.
Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman och Karolina Sparring.
Vad tyckte du om receptet?
RÖSTA PÅ RECEPTET (178)
(178)Vad tyckte du om receptet?
4 kommentarer
Ewa
Ser och hörs jättegott – är en stor fan av citroner; både smak, doft, färg och olja smaksatt med citron – plus att jag älskar pasta i alla dess former och är väl det som jag äter allra mest TILL det mesta !!! Denna rätt har jag dock inte provat så det ska tilllagas !
Malin
Jättegod!
Hanna
Lite mycket citron men minskade det och familjen tyckte det blev gott. Lätt och enkelt en vardagskväll. Stekte också färskkorv choritzo i små bitar till. Mums!
Erland Natanaelson
Mycket gott recept!