Citronpasta linguine med rostade pistagenötter

RÖSTA PÅ RECEPTET (115)

(115)

RÖSTA PÅ RECEPTET (115)

(115)

Vad tycker du?

15min
Zeta 50 år
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

En fräsch och härligt smakrik pasta med få ingredienser och som går snabbt att laga till. Härliga smaker av citron, vitlök, parmesan och pistagenötter.

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman och Karolina Sparring.

Zeta 50 år
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2
vitlöksklyftor, skivade
2
citroner, rivet skal och saften
1 dl
pistagenötter, rostade och finhackade

Gör så här

2 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (115)

(115)
Tack!

Hanna

Lite mycket citron men minskade det och familjen tyckte det blev gott. Lätt och enkelt en vardagskväll. Stekte också färskkorv choritzo i små bitar till. Mums!

Vårmiddagar i maj

Måndag
Måndag
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Tisdag
Tisdag
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Onsdag
Onsdag
Pastasallad med pesto och parmesan
Pastasallad med pesto och parmesan
Torsdag
Torsdag
Sparrissallad med lax och mozzarella
Sparrissallad med lax och mozzarella
Fredag
Fredag
Burrata med pesto och tomatsallad
Burrata med pesto och tomatsallad
Lördag
Lördag
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Söndag
Söndag
Fetaostbiffar
Fetaostbiffar

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.