Citronpaj med kikärtsmaräng

RÖSTA PÅ RECEPTET (21)

(21)

RÖSTA PÅ RECEPTET (21)

(21)

Vad tycker du?

1tim 50min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Italiensk dessertpaj med citronkrämsfyllning toppad med härligt fluffig maräng.

Receptet är framtaget i samarbete med Caroline Ahlqvist, Älska att baka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

bitar
8
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Pajdeg
3 dl
vetemjöl
1 1/2 dl
strösocker
1
ägg
1 dl
1
ägg till pensling
Fyllning
Saft av fyra
stora citroner 200 g
Skal av 2
citroner
2 1/2 dl
strösocker
1
vaniljstång
2
ägg
2 äggulor
äggulor
1
gelatinblad
1 dl
mascarpone
2 msk
1
äggvita till pensling
Maräng
Spad av 1 frp
1 1/2 dl
strösocker
1 tsk
vaniljextrakt
2 tsk
citronsaft

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (21)

(21)
Tack!