Ladda ner bild Spara Carpacciorostbiff Tack! RÖSTA PÅ RECEPTET (22) (22) RÖSTA PÅ RECEPTET (22) (22) Stäng Vad tycker du? Tack för din röst! Rösta Kommentera 15min Prenumerera på vårt nyhetsbrev Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka. Prenumerera på vårt nyhetsbrev Rostbiffen serveras tillsammans med en god vinägrett med tapenade Receptet är framtaget av Zeta. Prenumerera på vårt nyhetsbrev Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka. Prenumerera på vårt nyhetsbrev Ingredienser Gör så här Ingredienser Gör så här Ingredienser portioner 4 När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras. 4 msk Tapenade av svarta oliver 1 msk Rödvinsvinäger 1 msk Extra jungfruolivolja Classico blandad sallad 8 skivor rosastekt rostbiff lite grovt riven Parmigiano Reggiano 30 mån Gör så här Blanda till den krämiga vinägretten. Arrangera rostbiffen och grönsakerna på fyra tallrikar: börja med några salladsblad. Lägg sedan på rostbiffsskivor, parmesanost Klicka till sist över ca 1,5 msk av vinägretten på varje tallrik. Dela Skriv ut Spara 0 kommentarer RÖSTA PÅ RECEPTET (22) (22) Tack! Kommentera här! Avbryt svarNamn * E-postadress* Kommentar Δ
0 kommentarer
RÖSTA PÅ RECEPTET (22)
(22)