Caponata

RÖSTA PÅ RECEPTET (52)

(52)
45min

Klassisk italiensk grönsaksröra, passar lika bra som tillbehör eller som egen rätt.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
aubergine
1
gul lök
4
vitlöksklyftor skivade
1 stjälk
blekselleri skivad
några kvistar
timjan
några kvistar
rosmarin
1/2 msk
strösocker
salt
svartpeppar

Gör så här

Tips!

Caponata är godast om den serveras lätt ljummen. Den ska ha en lätt sötsur karaktär som du reglerar efter egen smak med socker och vinäger.

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.