Caponata

RÖSTA PÅ RECEPTET (88)

(88)

RÖSTA PÅ RECEPTET (88)

(88)

Vad tycker du?

45min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Klassisk italiensk grönsaksröra, passar lika bra som tillbehör eller som egen rätt.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
aubergine
1
gul lök
4
vitlöksklyftor skivade
1 frp
krossade tomater
1 stjälk
blekselleri skivad
några kvistar
timjan
några kvistar
rosmarin
1/2 msk
strösocker
salt
svartpeppar

Gör så här

Tips!

Caponata är godast om den serveras lätt ljummen. Den ska ha en lätt sötsur karaktär som du reglerar efter egen smak med socker och vinäger.

2 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (88)

(88)
Tack!