Calzonepirog med spenat och salami

RÖSTA PÅ RECEPTET (9)

(9)

RÖSTA PÅ RECEPTET (9)

(9)

Vad tycker du?

1tim 30min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Calzonepirog med spenat och salami, grillade paprikor och krämig mozzarella. Perfekt för utflykten.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
6
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 sats
pizzadeg
1 påse
färsk bladspenat, á 80 g
1 tsk
torkad oregano

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (9)

(9)
Tack!