Caesardressing

RÖSTA PÅ RECEPTET (444)

(444)

Vad tycker du?

15min 10 ingredienser

Caesardressing med sardeller och parmesan. Ett måste till den klassiska caesarsalladen, passar även till andra sallader, grillad kyckling eller fisk.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 st
äggula, rumsvarm
1 tsk
dijonsenap
1/2
vitlöksklyfta, riven
2 dl
salt
svartpeppar

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (444)

(444)

Vad tyckte du om receptet?

10 kommentarer

Isabell

Hej! Vi har zetas sardeller i glasburk. Kan man ta dem istället för att köpa sardellcrème? I så fall hur många?

Anna Mellberg

Hej Isabell! 3 filéer skulle vi ta. Vill du ha mer sardellsmak- så adderar du lite i taget och smakar av. Hälsningar från Zetas provkök

Maria

Hur länge håller denna i kyl skulle ni säga?

Anna Mellberg

Hej Maria! Vi skulle säga att den håller i någon vecka i kylskåp, ibland längre än så. Hållbarheten beror på hur länge du haft den ute i rumstemperatur och hur kall din kyl är bland annat. Titta, lukta och smaka- det är en ramsa som vi upprepar ofta i vårt provkök. Hälsningar vännerna på Zeta

Terese

Lite Worcestersås och kapris, fattas i receptet.

Anna Mellberg

Hej Therese! Det går alldeles utmärkt att krydda med det om man vill! Lycka till i köket, hälsar Anna på Zeta

Clara

Konsistensen blev mer som majonnäs, så spädde med ytterligare rapsolja

Mixerstaven

Istället för att böka med optimal blandning funkar det utmärkt med mig mixerstaven.

Sophie Berlin

Hej!
Absolut, funkar perfekt även med mixerstav. 🙂
Vänliga hälsningar, vännerna på Zeta

Rollo

zeta har alltid haft först klassiska produkter, no doubt about that 😊✌️