Caesardressing
Vad tycker du?
Caesardressing med sardeller och parmesan. Ett måste till den klassiska caesarsalladen, passar även till andra sallader, grillad kyckling eller fisk.
Receptet är framtaget av Zeta.
Caesardressing med sardeller och parmesan. Ett måste till den klassiska caesarsalladen, passar även till andra sallader, grillad kyckling eller fisk.
Receptet är framtaget av Zeta.
Vad tyckte du om receptet?
RÖSTA PÅ RECEPTET (444)
(444)Vad tyckte du om receptet?
10 kommentarer
Isabell
Hej! Vi har zetas sardeller i glasburk. Kan man ta dem istället för att köpa sardellcrème? I så fall hur många?
Anna Mellberg
Hej Isabell! 3 filéer skulle vi ta. Vill du ha mer sardellsmak- så adderar du lite i taget och smakar av. Hälsningar från Zetas provkök
Maria
Hur länge håller denna i kyl skulle ni säga?
Anna Mellberg
Hej Maria! Vi skulle säga att den håller i någon vecka i kylskåp, ibland längre än så. Hållbarheten beror på hur länge du haft den ute i rumstemperatur och hur kall din kyl är bland annat. Titta, lukta och smaka- det är en ramsa som vi upprepar ofta i vårt provkök. Hälsningar vännerna på Zeta
Terese
Lite Worcestersås och kapris, fattas i receptet.
Anna Mellberg
Hej Therese! Det går alldeles utmärkt att krydda med det om man vill! Lycka till i köket, hälsar Anna på Zeta
Clara
Konsistensen blev mer som majonnäs, så spädde med ytterligare rapsolja
Mixerstaven
Istället för att böka med optimal blandning funkar det utmärkt med mig mixerstaven.
Sophie Berlin
Hej!
Absolut, funkar perfekt även med mixerstav. 🙂
Vänliga hälsningar, vännerna på Zeta
Rollo
zeta har alltid haft först klassiska produkter, no doubt about that 😊✌️