Bröd med olivolja

RÖSTA PÅ RECEPTET (67)

(67)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

5min 6 ingredienser

Ett gott bröd som doppas i en god olivolja är ett perfekt sätt att starta måltiden eller bjuda på som tilltugg.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

Ett
gott surdegsbröd
eller
Zeta Regionsolivolja Garda
flingsalt eller havssalt

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (67)

(67)

Vad tycker du?

0 kommentarer

Sensommarvecka med italienska smaker

Måndag
Måndag
Frasig fetaost med sallad och picklad rödlök
Frasig fetaost med sallad och picklad rödlök
Tisdag
Tisdag
Sallad med kikärtor
Sallad med kikärtor
Onsdag
Onsdag
Snabb lasagne i stekpanna
Snabb lasagne i stekpanna
Torsdag
Torsdag
Lax i ugn med fetaost och oliver
Lax i ugn med fetaost och oliver
Fredag
Fredag
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Lördag
Lördag
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja