Ladda ner bild Spara Bresaola med rucola och parmesan Tack! RÖSTA PÅ RECEPTET (14) (14) RÖSTA PÅ RECEPTET (14) (14) Stäng Vad tycker du? Tack för din röst! Rösta Kommentera 15min Zeta 50 år Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka. Prenumerera på vårt nyhetsbrev En antipasti som både är enkel och god! Bresaola passar utmärkt med rucola och olivolja. Zeta 50 år Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka. Prenumerera på vårt nyhetsbrev Ingredienser Gör så här Ingredienser Gör så här Ingredienser portioner 4 När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras. 1 paket Bresaola, 70 g Extra jungfruolivolja Classico Parmigiano Reggiano 22 mån citron eller lime rucola svartpeppar Gör så här Ta fram ett paket bresaola ur kylen och låt det med fördel ligga framme en halvtimme. Smaken kommer fram bättre om bresaolan inte är kylskåpskall. Pressa lite lime eller citron över, ringla på lite olivolja. Toppa med hyvlad parmesan, rucola och lite nymald svartpeppar. Dela Skriv ut Spara 0 kommentarer RÖSTA PÅ RECEPTET (14) (14) Tack! Kommentera här! Avbryt svarNamn * E-postadress* Kommentar Δ
0 kommentarer
RÖSTA PÅ RECEPTET (14)
(14)