Bresaola med paprika och parmesan

RÖSTA PÅ RECEPTET (32)

(32)

RÖSTA PÅ RECEPTET (32)

(32)

Vad tycker du?

15min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Bresaola, lufttorkad italienskt nötkött, som får smak av paprika och parmesan. Servera på buffé, antipasti eller till förrätt.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

2 fpk
1/2 msk
Zeta Casa Di Luca Olivolja Intenso Extra Vergine eller Zeta Olivolja Fruttato Extra Vergine
40 g
pinjenötter rostade i torr panna
Parmigiano Reggiano 22 mån 14 månader, hyvlad
bladpersilja strimlad

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (32)

(32)
Tack!

Italiensk vecka

Måndag
Måndag
Pasta Maccaronetti Bolognese
Pasta Maccaronetti Bolognese
Tisdag
Tisdag
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Onsdag
Onsdag
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Torsdag
Torsdag
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Fredag
Fredag
Pizza med buffelmozzarella
Pizza med buffelmozzarella
Lördag
Lördag
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Söndag
Söndag
Ossobuco
Ossobuco