Bresaola med paprika och parmesan

RÖSTA PÅ RECEPTET (34)

(34)

Vad tycker du?

15min 6 ingredienser
Goda erbjudanden
Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Goda erbjudanden

Bresaola, lufttorkad italienskt nötkött, som får smak av paprika och parmesan. Servera på buffé, antipasti eller till förrätt.

Receptet är framtaget av Zeta.

Goda erbjudanden
Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Goda erbjudanden

Ingredienser

2 fpk
1/2 msk
Zeta Casa Di Luca Olivolja Intenso Extra Vergine eller Zeta Olivolja Fruttato Extra Vergine
40 g
pinjenötter rostade i torr panna
Parmigiano Reggiano 22 mån 14 månader, hyvlad
bladpersilja strimlad

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (34)

(34)

Vad tyckte du om receptet?

2 kommentarer

Ann Ohrn Halling

Hur många är den till för

Anna Mellberg

Hej Ann! Jag skulle nog säga ca 8 personer om du tänkt ha den som bufférätt. Hälsningar från vännerna på Zeta

Klassisk italiensk höstmiddag

Höstgryta
Höstgryta
Italiensk kalvgryta Spezzatino
Italiensk kalvgryta Spezzatino
Klassisk pasta
Klassisk pasta
Bolognese med pasta tagliatelle
Bolognese med pasta tagliatelle
Risotto
Risotto
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Klassiskt italienskt långkok
Klassiskt italienskt långkok
Ossobuco
Ossobuco