Bresaola med paprika och parmesan

RÖSTA PÅ RECEPTET (34)

(34)

Vad tycker du?

15min 6 ingredienser

Bresaola, lufttorkad italienskt nötkött, som får smak av paprika och parmesan. Servera på buffé, antipasti eller till förrätt.

Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.

Ingredienser

2 fpk
1/2 msk
Zeta Casa Di Luca Olivolja Intenso Extra Vergine eller Zeta Olivolja Fruttato Extra Vergine
40 g
pinjenötter rostade i torr panna
Parmigiano Reggiano 22 mån 14 månader, hyvlad
bladpersilja strimlad

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (34)

(34)

Vad tyckte du om receptet?

2 kommentarer

Ann Ohrn Halling

Hur många är den till för

Anna Mellberg

Hej Ann! Jag skulle nog säga ca 8 personer om du tänkt ha den som bufférätt. Hälsningar från vännerna på Zeta