Bräserad lammbog med bönor och tomat

RÖSTA PÅ RECEPTET (41)

(41)

Vad tycker du?

1tim 14 ingredienser
Goda sommarerbjudanden
Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Goda sommarerbjudanden

Bjud på mör, bräserad lammbog med bönor och tomat. En rustik och god rätt som passar utmärkt på middagsbjudningen eller helgmiddagen.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Goda sommarerbjudanden
Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Goda sommarerbjudanden

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
800 g
lammbog, i skivor med ben
1
gul lök, finhackad
2
vitlöksklyftor, hackade
1 stjälk
blekselleri, skivad
1 frp
krossade tomater
2 dl
vatten
1 tärning
köttbuljong
några blad
färsk salvia
2
kvistar färsk timjan
salt
peppar

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (41)

(41)

Vad tyckte du om receptet?

1 kommentar

Eva Jönsson

Jag hade inget matlagningsvin så jag bytte ut det mot hälften vatten och hälften äppelcidervinäger. Hade också i ett extra bönpaket.

Sommarmat från medelhavsköket

Grekisk sommarsallad med fetaost och vattenmelon
Grekisk sommarsallad med fetaost och vattenmelon
Rostade medelhavsgrönsaker med fetaost och soltorkade tomater
Rostade medelhavsgrönsaker med fetaost och soltorkade tomater
Pastasallad till picknick med vispad fetaostdipp
Pastasallad till picknick med vispad fetaostdipp
Nykokt färsk majs med tre toppings
Nykokt färsk majs med tre toppings
Krispig bläckfisk med oliver, kapris och rostad potatis
Krispig bläckfisk med oliver, kapris och rostad potatis