Recept från Zeta. braserad_lammbog_med-bonor_och_tomat

Bräserad lammbog med bönor och tomat

Bjud på mör, bräserad lammbog med bönor och tomat. En rustik och god rätt som passar utmärkt på middagsbjudningen eller helgmiddagen.

Tillagningstid

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Bryn lammet i olivolja på båda sidor.

Lägg över köttet och spadet i en gryta eller kastrull.

Lägg i grönsaker, tomater, vin, vatten och buljongtärning.

Koka upp och lägg i örter.

Låt småkoka cirka 1 timme till dess köttet är mört.

Smaka av med salt och peppar.

Vänd ner bönorna innan servering.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.