Bräserad lammbog med bönor och tomat

RÖSTA PÅ RECEPTET (27)

(27)
1tim

Bjud på mör, bräserad lammbog med bönor och tomat. En rustik och god rätt som passar utmärkt på middagsbjudningen eller helgmiddagen.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
800 g
lammbog, i skivor med ben
1
gul lök, finhackad
2
vitlöksklyftor, hackade
1 stjälk
blekselleri, skivad
1 burk
Plommontomater, á 400 g
2 dl
vitt vin
2 dl
vatten
1 tärning
köttbuljong
några blad
färsk salvia
2
kvistar färsk timjan
salt
peppar
1 burk
Blandade bönor, 410 g sköljda

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.