Bräserad högrev med balsamvinäger och rödlök

RÖSTA PÅ RECEPTET (280)

(280)
2tim 30min
Zeta 50 år
Zeta 50 år

I år fyller vi 50 år! Missa inte allt som händer under vårt jubileum

Fira med oss

Långkok på högrev med ljuvliga smaker av balsamvinäger, rödlök, tomat, vitlök och örter. Passar utmärkt som helgmiddag.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Zeta 50 år
Zeta 50 år

I år fyller vi 50 år! Missa inte allt som händer under vårt jubileum

Fira med oss

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
600 g
högrev skuret i grytbitar
4
vitlöksklyftor
2
lagerblad
några kvistar
timjan alt 1 tsk torkad
1 msk
Ardita Tomatpuré
2 dl
rött vin
2
köttbuljongtärningar
1 liter
vatten
4
rödlökar skalade och skurna i klyftor
salt
peppar
1 kruka
persilja grovskuren

Gör så här

Lämna ett svar till Sofia Avbryt svar

Sofia

Skulle man kunna använda detta som fyllning i en ravioli? Ta bort så mycket av vätskan som man sen kan ringla över raviolin?
Vad tror ni?

Bli inspirerad av Zeta

En 50-årig smakresa

I år firar vi 50 år av goda smakupplevelser.

Besök Zetas jubileumssajt

Pappardini med kyckling

Snabblagat!

Ibland måste det går snabbt att laga mat. Recept klara under 30 minuter.

Recept under 30 min

Följ oss på våra sociala kanaler

Frittata på grönkål och spaghetti

Animal welfare

Djurvälfärdsprogram där gårdarna följer EUs lagstiftning, men kraven är ännu tuffare.

Läs mer om animal welfare

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.