Bräserad högrev med balsamvinäger och rödlök
Vad tycker du?
Långkok på högrev med ljuvliga smaker av balsamvinäger, rödlök, tomat, vitlök och örter. Passar utmärkt som helgmiddag.
Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.
Långkok på högrev med ljuvliga smaker av balsamvinäger, rödlök, tomat, vitlök och örter. Passar utmärkt som helgmiddag.
Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.
Vad tyckte du om receptet?
RÖSTA PÅ RECEPTET (450)
(450)Vad tycker du?
7 kommentarer
Johan
Tips. Skär inte upp högreven utan koka den hel!
Sanna
Kan man förbereda denna dagen innan?
Anna Mellberg
Hej Sanna! Det går alldeles utmärkt. Löken kan du spara och lägga i när du värmer upp dagen efter. Hälsningar vännerna på Zeta
Malin
Ska göra detta till middag i kväll och har en fråga. Ska man hacka vitlöksklyftorna eller lägger man i dom hela?
britta eriksson
Skall prova denna den 26/11 på ica örnsköldsvik,jag är demonstratis som upplysning och gillar zetas produkter
Emma Olsson
Hejsan Britta,
Toppen, roligt att du tycker om våra produkter!
Hälsningar, vännerna på Zeta
Sofia
Skulle man kunna använda detta som fyllning i en ravioli? Ta bort så mycket av vätskan som man sen kan ringla över raviolin?
Vad tror ni?