Bräserad högrev med balsamvinäger och rödlök
Vad tycker du?
Långkok på högrev med ljuvliga smaker av balsamvinäger, rödlök, tomat, vitlök och örter. Passar utmärkt som helgmiddag.
Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.
Långkok på högrev med ljuvliga smaker av balsamvinäger, rödlök, tomat, vitlök och örter. Passar utmärkt som helgmiddag.
Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.
3 kommentarer
RÖSTA PÅ RECEPTET (362)
(362)britta eriksson
Skall prova denna den 26/11 på ica örnsköldsvik,jag är demonstratis som upplysning och gillar zetas produkter
Emma Olsson
Hejsan Britta,
Toppen, roligt att du tycker om våra produkter!
Hälsningar, vännerna på Zeta
Sofia
Skulle man kunna använda detta som fyllning i en ravioli? Ta bort så mycket av vätskan som man sen kan ringla över raviolin?
Vad tror ni?