Bräserad högrev med balsamvinäger och rödlök

RÖSTA PÅ RECEPTET (148)

(148)
2tim 30min

Långkok på högrev med ljuvliga smaker av balsamvinäger, rödlök, tomat, vitlök och örter. Passar utmärkt som helgmiddag.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
600 g
högrev skuret i grytbitar
4
vitlöksklyftor
2
lagerblad
några kvistar
timjan alt 1 tsk torkad
1 msk
Ardita Tomatpuré
2 dl
rött vin
2
köttbuljongtärningar
1 liter
vatten
4
rödlökar skalade och skurna i klyftor
salt
peppar
1 kruka
persilja grovskuren

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.