Bräserad högrev med balsamvinäger och rödlök
Långkok på högrev med ljuvliga smaker av balsamvinäger, rödlök, tomat, vitlök och örter. Passar utmärkt som helgmiddag.
Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.
Långkok på högrev med ljuvliga smaker av balsamvinäger, rödlök, tomat, vitlök och örter. Passar utmärkt som helgmiddag.
Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.
Ibland måste det går snabbt att laga mat. Recept klara under 30 minuter.
Recept under 30 minVi på Zeta tror att de allra flesta vill göra hållbara val bara förutsättningarna finns. Därför har vi stuvat om i våra leverantörsled så att råvaran till Zeta Fuet samt Zeta Jamon Serrano (ambient) enbart kommer från gårdar med djurvälfärdsprogram. Det innebär att gårdarna följer EUs lagstiftning, men att kraven är ännu tuffare och följs upp kontinuerligt.
Läs mer om animal welfare-programmet här
Sofia
Skulle man kunna använda detta som fyllning i en ravioli? Ta bort så mycket av vätskan som man sen kan ringla över raviolin?
Vad tror ni?