Bönbearnaise

RÖSTA PÅ RECEPTET (65)

(65)

RÖSTA PÅ RECEPTET (65)

(65)

Vad tycker du?

15min
Zeta 50 år
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Krämig variant av bearnaisesås gjord med bönor. Passar utmärkt till grillat.

Zeta 50 år
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
äggula
1 msk
ljus dijonsenap
2 dl
1 burk
Zeta Cannelinibönor eller
2 msk
färsk dragon hackad, eller
2 tsk
torkad dragon
salt
svartpeppar nymalen

Gör så här

2 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (65)

(65)
Tack!
Lämna ett svar till Emma Olsson Avbryt svar

Frida

Hejsan, hur länge håller sig denna bea? Ska den ätas samma dag eller kan en förbereda 3dagar innan servering?
Ska bli jättekul att prova 🙂

Emma Olsson

Hejsan Frida,
Det går jättebra att förbereda såsen 3 dagar innan. Vi rekommenderar att såsen håller sig i kylen upp till en vecka.
Hälsningar, vännerna på Zeta

Vårmiddagar i maj

Måndag
Måndag
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Tisdag
Tisdag
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Onsdag
Onsdag
Pastasallad med pesto och parmesan
Pastasallad med pesto och parmesan
Torsdag
Torsdag
Sparrissallad med lax och mozzarella
Sparrissallad med lax och mozzarella
Fredag
Fredag
Burrata med pesto och tomatsallad
Burrata med pesto och tomatsallad
Lördag
Lördag
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Söndag
Söndag
Fetaostbiffar
Fetaostbiffar

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.