Bönbearnaise

RÖSTA PÅ RECEPTET (75)

(75)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

15min 10 ingredienser

Krämig variant av bearnaisesås gjord med bönor. Passar utmärkt till grillat.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
äggula
1 msk
ljus dijonsenap
2 dl
1 burk
Zeta Cannelinibönor eller
2 msk
färsk dragon hackad, eller
2 tsk
torkad dragon
salt
svartpeppar nymalen

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (75)

(75)

Vad tycker du?

2 kommentarer

Frida

Hejsan, hur länge håller sig denna bea? Ska den ätas samma dag eller kan en förbereda 3dagar innan servering?
Ska bli jättekul att prova 🙂

Emma Olsson

Hejsan Frida,
Det går jättebra att förbereda såsen 3 dagar innan. Vi rekommenderar att såsen håller sig i kylen upp till en vecka.
Hälsningar, vännerna på Zeta

Antipasti - Småplock på italienska

Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta är ett friterat bröd som är vanligt i norra Italien där...
Torta fritta är ett friterat bröd som...
Antipastispett
Antipastispett
Antipasti med en blandning av italienska smaker. Går enkelt att förbereda på assiett...
Antipasti med en blandning av italienska smaker....
Bruschetta alla caprese
Bruschetta alla caprese
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat - en vitlöksdoftande enkel sensation!
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat...
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på 10 min. Ett perfekt drinktilltugg eller...
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på...
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt som del av en buffé eller...
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt...