Bönbearnaise

RÖSTA PÅ RECEPTET (69)

(69)

RÖSTA PÅ RECEPTET (69)

(69)

Vad tycker du?

15min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Krämig variant av bearnaisesås gjord med bönor. Passar utmärkt till grillat.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
äggula
1 msk
ljus dijonsenap
2 dl
1 burk
Zeta Cannelinibönor eller
2 msk
färsk dragon hackad, eller
2 tsk
torkad dragon
salt
svartpeppar nymalen

Gör så här

2 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (69)

(69)
Tack!

Frida

Hejsan, hur länge håller sig denna bea? Ska den ätas samma dag eller kan en förbereda 3dagar innan servering?
Ska bli jättekul att prova 🙂

Emma Olsson

Hejsan Frida,
Det går jättebra att förbereda såsen 3 dagar innan. Vi rekommenderar att såsen håller sig i kylen upp till en vecka.
Hälsningar, vännerna på Zeta