Biffcarpaccio med pesto, balsamico och rucola

RÖSTA PÅ RECEPTET (16)

(16)

Vad tycker du?

30min 10 ingredienser
Goda sommarerbjudanden
Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Goda sommarerbjudanden

En carpaccio består av rått kött som skivats i tunna skivor och kan ha olika tillbehör - här pesto, balsamico och rucola

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Goda sommarerbjudanden
Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Goda sommarerbjudanden

Ingredienser

250g
oxfilé i tunna skivor
2 msk
Pesto alla Genovese opastöriserad
ett knippe rucola
ett knippe basilika
svartpeppar
salt

Gör så här

Tips!

Frys oxfilén under några timmar så att den blir fast, men inte stenhård. Alternativt överfrys filén och tina den lite. Gör detta i god tid i förväg. Skiva filén i tunna skivor.
Var inte orolig för att köttet är frostigt när du skivar. Det kommer att vara perfekt tinat när tallriken står på bordet. Använd mittenbiten på filén, så blir skivorna jämnstora.

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (16)

(16)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer

Grillat med italienska smaker

Grillad halloumi med zucchini och citron
Grillad halloumi med zucchini och citron
Fräst kål med italienska smaker och kycklingspett
Fräst kål med italienska smaker och kycklingspett
Grillad röding med sommarkål
Grillad röding med sommarkål
Rostade grönsaker med smulad fetaost
Rostade grönsaker med smulad fetaost
Bönor och grönkål till kryddiga kycklingben
Bönor och grönkål till kryddiga kycklingben
Krispigt grillad abborre
Krispigt grillad abborre
Grillad sparris med örtricotta
Grillad sparris med örtricotta
Salsicciaspett
Salsicciaspett