Recept från Zeta

Biffcarpaccio med pesto, balsamico och rucola

En carpaccio består av rått kött som skivats i tunna skivor och kan ha olika tillbehör - här pesto, balsamico och rucola

Tillagning

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Lägg ut de råa oxfiléskivorna på tallrikar och klicka över lite pesto.

Blanda vinäger och olivolja och droppa över.

Toppa med rucola, basilika, salt, svartpeppar och hyvlad Parmesan.

Stäng

Inköpslista

Stäng
  • Tips Frys oxfilén under några timmar så att den blir fast, men inte stenhård. Alternativt överfrys filén och tina den lite. Gör detta i god tid i förväg. Skiva filén i tunna skivor. Var inte orolig för att köttet är frostigt när du skivar. Det kommer att vara perfekt tinat när tallriken står på bordet. Använd mittenbiten på filén, så blir skivorna jämnstora.
Stäng

Fler goda recept för:

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.