Aubergine- och Hirsmixsallad med rostade kikärtor & fetaost

RÖSTA PÅ RECEPTET (49)

(49)
40min

Färgstark och smakrik sallad med bas på hirsmix. Ugnsgrilla aubergine tillsammans med kikärtor och fetaost. Ringla över pestovinägrett.

Ingredienser

portioner
6 - 6
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Sallad
2
aubergine, stora bitar
1/2 tsk
salt
1
fänkål, liten
2 nävar
späda grönkålsblad eller andra gröna blad
100 g
blandade körsbärstomater, halverade
1 näve
röda vindruvor, skivade
1 frp
1/2 tsk
chilipulver
Pestovinägrett
1/2 tsk
salt
1/2 tsk
svartpeppar

Gör så här

Lämna ett svar till Ann Lööw Avbryt svar

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.