Spaghetti Carbonara med halloumi

RÖSTA PÅ RECEPTET (410)

(410)

Vad tycker du?

30min 9 ingredienser

Vegetariskt Spaghetti Carbonara med halloumi istället för pancetta eller guanciale. Det blir helt enkelt en krämig och god vegetarisk variant på en italiensk klassiker.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1/2 frp
2 frp
2
vitlöksklyftor, hackade
4
äggulor
1 1/2 dl
pastavatten
nymalen svartpeppar
färsk persilja, finhackad

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (410)

(410)

Vad tyckte du om receptet?

11 kommentarer

Elina

Gott, men för mycket parmesan i min smak. Skulle även valt mindre pasta, blev 6 portioner istället för 4 hos oss.

Anna Mellberg

Hej Elina! Härligt att du tyckte det var gott! Mängderna är en smaksak och som tur är lätta att anpassa efter sitt eget tycke och smak. Hälsningar vännerna på Zeta

Benny Karlsson

Enkelt och mycket gott. Tillsatte lite soltorkade tomater med gott resultat.

Markus

Gott recept men vad ska man göra med den sista halvan pastavatten? Ta undan 1 1/2 dl pastavatten. Rör ihop … samt en deciliter av pastavatten.

Anna Mellberg

Hej Markus! Tack för din fråga, förstår att du undrar- vi ska förtydliga i receptet. Det är bra att ha kvar en liten mängd pastavatten om det skulle vara så att man vill ha ytterligare krämighet, dvs späda lite till. Hälsningar Anna på Zeta

Johan

Underbar variant av carbonara! Dock lite väl mycket halloumi om man gör det för 2 personer.

Anneli

Otroligt god! Lätt och snabbt att laga. Alla i familjen älskade den.

Kristin

Så himla gott! Trodde inte det skulle bli så bra men det blev verkligen topp!
Hade även på färsk basilika på toppen. Mums =)