Spaghetti Carbonara med halloumi
Vad tycker du?
Vegetariskt Spaghetti Carbonara med halloumi istället för pancetta eller guanciale. Det blir helt enkelt en krämig och god vegetarisk variant på en italiensk klassiker.
Receptet är framtaget av Zeta.
Vad tyckte du om receptet?
RÖSTA PÅ RECEPTET (410)
(410)Vad tyckte du om receptet?
11 kommentarer
Elina
Gott, men för mycket parmesan i min smak. Skulle även valt mindre pasta, blev 6 portioner istället för 4 hos oss.
Anna Mellberg
Hej Elina! Härligt att du tyckte det var gott! Mängderna är en smaksak och som tur är lätta att anpassa efter sitt eget tycke och smak. Hälsningar vännerna på Zeta
Benny Karlsson
Enkelt och mycket gott. Tillsatte lite soltorkade tomater med gott resultat.
Markus
Gott recept men vad ska man göra med den sista halvan pastavatten? Ta undan 1 1/2 dl pastavatten. Rör ihop … samt en deciliter av pastavatten.
Anna Mellberg
Hej Markus! Tack för din fråga, förstår att du undrar- vi ska förtydliga i receptet. Det är bra att ha kvar en liten mängd pastavatten om det skulle vara så att man vill ha ytterligare krämighet, dvs späda lite till. Hälsningar Anna på Zeta
Glorran
Hej jag heter Gloria och tycker att receptet smakar gott!
Saga
Hej Gloria jag håller med!
Carl-Fredrik
Mums! Detta ska jag prova ikväll.
Johan
Underbar variant av carbonara! Dock lite väl mycket halloumi om man gör det för 2 personer.
Anneli
Otroligt god! Lätt och snabbt att laga. Alla i familjen älskade den.
Kristin
Så himla gott! Trodde inte det skulle bli så bra men det blev verkligen topp!
Hade även på färsk basilika på toppen. Mums =)