Recept

Ingredienser

4 portioner

400 g Zeta Spaghetti

1 burk Zeta Körsbärstomater

1 gul lök , finhackad

1 morot , slantar

1 selleristjälk , slantar

2 msk Zeta Olivolja

0,5 tsk socker

1 tsk salt

1 frp Zeta Mozzarella

1 näve basilikablad

Så här gör du

Hacka löken fint, skala och skär moroten och selleristjälken i slantar. Stek grönsakerna mjuka i olivolja.
Häll på tomater, krydda med socker och salt och rör om ordentligt. Låt såsen puttra i cirka 20 – 30 minuter. Smaka av. Om såsen börjar bli för tjock kan man hälla i några skedar av pastavattnet i såsen.
Koka pastan enligt anvisningarna på paketet.
Skär mozzarellan i tärningar och blanda ner den tillsammans med pastan i tomatsåsen. Rör om ordentligt och låt mozzarellan bli varm innan du serverar med finklippt basilika.