Recept
Ingredienser
4 portioner
400 g Zeta Spaghetti
1 burk Zeta Körsbärstomater
1 gul lök , finhackad
1 morot , slantar
1 selleristjälk , slantar
2 msk Zeta Olivolja
0,5 tsk socker
1 tsk salt
1 frp Zeta Mozzarella
1 näve basilikablad
Så här gör du
Hacka löken fint, skala och skär moroten och selleristjälken i slantar. Stek grönsakerna mjuka i olivolja.
Häll på tomater, krydda med socker och salt och rör om ordentligt. Låt såsen puttra i cirka 20 – 30 minuter. Smaka av. Om såsen börjar bli för tjock kan man hälla i några skedar av pastavattnet i såsen.
Koka pastan enligt anvisningarna på paketet.
Skär mozzarellan i tärningar och blanda ner den tillsammans med pastan i tomatsåsen. Rör om ordentligt och låt mozzarellan bli varm innan du serverar med finklippt basilika.