Recept

Ingredienser

4 portioner

400 g Zeta Spaghetti

1 burk Zeta Körsbärstomater

1 gul lök , finhackad

1 morot , slantar

1 selleristjälk , slantar

2 msk Zeta Olivolja

0,5 tsk socker

1 tsk salt

1 frp Zeta Mozzarella

1 näve basilikablad

Så här gör du

Hacka löken fint, skala och skär moroten och selleristjälken i slantar. Stek grönsakerna mjuka i olivolja.
Häll på tomater, krydda med socker och salt och rör om ordentligt. Låt såsen puttra i cirka 20 – 30 minuter. Smaka av. Om såsen börjar bli för tjock kan man hälla i några skedar av pastavattnet i såsen.
Koka pastan enligt anvisningarna på paketet.
Skär mozzarellan i tärningar och blanda ner den tillsammans med pastan i tomatsåsen. Rör om ordentligt och låt mozzarellan bli varm innan du serverar med finklippt basilika.

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.