Italiensk cheesecake

RÖSTA PÅ RECEPTET (203)

(203)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

15min 6 ingredienser

Cheesecake gjord med krämig italiensk mascarpone, cantucciniskorpor och färska hallon. Perfekt dessert att enkelt göra i förväg.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 fpk
250 g Mascarpone
1 1/2 dl
lätt creme fraiche
1
citron finrivet skal samt saften
4 msk
florsocker
20 st
krossade Colussi cantucciniskorpor
250 g
färska hallon

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (203)

(203)

Vad tycker du?

5 kommentarer

Jannike

Om man gör en dag i förväg ska den ligga i frysen då?

Mvh J

Anna Mellberg

Hej Jannike! Förvara spritspåsen med smeten i kylen om du ska göra den dagen innan. Spritsa och dekorera desserten precis innan servering. Om skorpsmulorna förvaras med krämen i glasen blir de mjuka och det blir inte en lika god upplevelse. Lycka till hälsar vännerna på Zeta

Vårmiddagar i maj

Måndag
Måndag
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Tisdag
Tisdag
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Onsdag
Onsdag
Pastasallad med pesto och parmesan
Pastasallad med pesto och parmesan
Torsdag
Torsdag
Sparrissallad med lax och mozzarella
Sparrissallad med lax och mozzarella
Fredag
Fredag
Burrata med pesto och tomatsallad
Burrata med pesto och tomatsallad
Lördag
Lördag
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Söndag
Söndag
Fetaostbiffar
Fetaostbiffar