Pastasallad med tonfisk

RÖSTA PÅ RECEPTET (142)

(142)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

20min 13 ingredienser

Snabb och matig vardagssallad med blandade bönor, pasta, tonfisk och ägg!

Receptet är framtaget i samarbete med Tove Nilsson.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
400 g
Zeta Casa Di Luca Strozzapretti
2 burkar
tonfisk i olja (200g)
1
röd lök tunt skivad
1 ask
körsbärstomater (250g) halverade
1 frp
Blandade vita bönor Ekologiska sköljda och avrunna
1
citron skal och saft
1 påse
babyspenat (80g) eller
1 påse
rucola
2
kokta ägg
citron i klyftor
salt

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (142)

(142)

Vad tycker du?

0 kommentarer

Vårmiddagar i maj

Måndag
Måndag
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Tisdag
Tisdag
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Onsdag
Onsdag
Pastasallad med pesto och parmesan
Pastasallad med pesto och parmesan
Torsdag
Torsdag
Sparrissallad med lax och mozzarella
Sparrissallad med lax och mozzarella
Fredag
Fredag
Burrata med pesto och tomatsallad
Burrata med pesto och tomatsallad
Lördag
Lördag
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Söndag
Söndag
Fetaostbiffar
Fetaostbiffar