Pasta Strozzapreti med tomatsås, basilika och parmesan

RÖSTA PÅ RECEPTET (101)

(101)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

30min 10 ingredienser

Pasta med fyllig tomatsås och lagrad parmesan. Perfekt vardagsrätt som är snabb och enkel att laga.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2
vitlöksklyftor, tunt skivade
1 kvist
timjan
1 frp
kroassade tomater
salt
svartpeppar
socker
1/2 kruka
basilika, plockade blad, hackade
1 frp
Zeta Casa Di Luca Strozzapreti
Till servering

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (101)

(101)

Vad tycker du?

0 kommentarer

Antipasti - Småplock på italienska

Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta är ett friterat bröd som är vanligt i norra Italien där...
Torta fritta är ett friterat bröd som...
Antipastispett
Antipastispett
Antipasti med en blandning av italienska smaker. Går enkelt att förbereda på assiett...
Antipasti med en blandning av italienska smaker....
Bruschetta alla caprese
Bruschetta alla caprese
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat - en vitlöksdoftande enkel sensation!
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat...
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på 10 min. Ett perfekt drinktilltugg eller...
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på...
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt som del av en buffé eller...
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt...