Marinerade ugnsbakade grönsaker

RÖSTA PÅ RECEPTET (27)

(27)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

40min 6 ingredienser

Servera som tilltugg tillsammans med lufttorkad skinka och mozzarella eller fetaost.

Receptet är framtaget i samarbete med Tove Nilsson.

Ingredienser

portioner
6
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2
paprikor, i bitar
1
aubergine, i bitar
1
zucchini, i bitar
2
rödlökar, i klyftor
2
vitlöksklyftor, skalade
Extra jungfruolivolja Classico, att ringla över plåten
Marinad
½ dl
färska örter , persilja, timjan och basilika, hackade
rivet skal av 1
citron
salt
nymald svartpeppar

Gör så här

Tips!

Marinerade grönsaker passar utmärkt att blanda direkt i nykokt pasta.

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (27)

(27)

Vad tycker du?

2 kommentarer

Nina

Hej! Ska de marineras innan eller efter jag ugnsbakat dem och i så fall med eller utan örtblandningen på slutet ?

Vårmiddagar i maj

Måndag
Måndag
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Tisdag
Tisdag
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Onsdag
Onsdag
Pastasallad med pesto och parmesan
Pastasallad med pesto och parmesan
Torsdag
Torsdag
Sparrissallad med lax och mozzarella
Sparrissallad med lax och mozzarella
Fredag
Fredag
Burrata med pesto och tomatsallad
Burrata med pesto och tomatsallad
Lördag
Lördag
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Söndag
Söndag
Fetaostbiffar
Fetaostbiffar