Pinsa med potatis, rosmarin och krispig salsiccia
Vad tycker du?
Prova att toppa din pinsa med krispig salsiccia, tunt skivad potatis och smakrik örtolja. Potatis är kanske inte den vanligaste pinsatoppingen men faktum är att det är väldigt vanligt i Italien. Inspirationen fick vi i Zetas provkök när vi besökte en enkel pizzeria i en liten gränd i Rom. Skiva potatisen mycket tunt så blir resultatet som bäst!
Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.
Vad tyckte du om receptet?
RÖSTA PÅ RECEPTET (35)
(35)Vad tyckte du om receptet?
8 kommentarer
Göran Magnusson
Detta är en jättegod pinsa, som jag gjort flera gånger.
Men senast, när jag handlade ingredienserna till Pinsan, var Zetas ’Crème av kronärtskocka’ slut på vårt ICA. Jag valde då Zetas ’Crème av svamp med tryffel’ istället. Jag tycker att pinsan blev mycket godare. Jag kan verkligen rekommendera bytet. Testa!
Jessica Berg
Hej!
Min man köpte pinsa igår kväll men la aldrig in dem i kylen. Jag har lagt in dem nu. Går de att tillaga och äta ändå?
Anna Mellberg
Hej Jessica! Det ska absolut inte vara några problem! Smaklig måltid önskar vännerna på Zeta
Ludde
Kanongott! Kan rekommendera pinjenötter på också. Det lyfter rätten lite extra!
Anna Mellberg
Hej Ludde! Det låter som ett jättebra tips, tack för att du delar med dig. Hälsningar från Anna på Zeta
A-B
Ska det vara en rå potatis eller kokt?
Anna Mellberg
Hej! Det ska vara väldigt tunt skivad rå potatis. Lycka till i köket önskar vännerna på Zeta
Marcus
Helt fantastisk pinsa med mycket smak och härliga konsistenser! Rekommenderas varmt!