Bönragú

RÖSTA PÅ RECEPTET (20)

(20)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

10 ingredienser

Billigt, gott och mättande. Bönor är ypperlig vardagsmat och går att smaksätta på så många vis. Toppa gärna grytan med smulad fetaost eller grovt riven parmesan också så har du en riktigt komplett vardagsmiddag.

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2 msk
2
rödlökar
2
vitlöksklyftor
1/2 tsk
chiliflakes
2 frp
3 dl
grönsaksbuljong
1
citron, skal och saft
1/2
kruka bladpersilja
Till servering

Gör så här

Tips!

Använd gärna olika sorters bönor, adderar både textur och färg.

Tips!

Ersätt gärna citron med inlagda eller kanderade citroner.

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (20)

(20)

Vad tycker du?

2 kommentarer

Vårmiddagar i maj

Måndag
Måndag
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Tisdag
Tisdag
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Onsdag
Onsdag
Pastasallad med pesto och parmesan
Pastasallad med pesto och parmesan
Torsdag
Torsdag
Sparrissallad med lax och mozzarella
Sparrissallad med lax och mozzarella
Fredag
Fredag
Burrata med pesto och tomatsallad
Burrata med pesto och tomatsallad
Lördag
Lördag
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Söndag
Söndag
Fetaostbiffar
Fetaostbiffar