Tortellini in Brodo

RÖSTA PÅ RECEPTET (14)

(14)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

30min 11 ingredienser

Den här rätten är för italienarna lika förknippad med jul som julskinka och köttbullar är för oss svenskar. Ofta samlas familjen dagen innan julafton och sitter tillsammans och viker tortellini som ett sätt att samlas och umgås.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Brodo – kycklingbuljong
1
kycklingskrov
3 l
kallt vatten
1
gul lök
1
liten morot
2
vitlöksklyftor
100 g
rotselleri
1/2
purjolök (endast det vita)
1
liten bunt färsk timjan
2
lagerblad
3
vitpepparkorn
1 frp
Färsk tortellini
Till servering

Gör så här

Tips!

Om du inte använder all buljong så går den utmärkt att frysa in.

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (14)

(14)

Vad tycker du?

0 kommentarer

Antipasti - Småplock på italienska

Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta är ett friterat bröd som är vanligt i norra Italien där...
Torta fritta är ett friterat bröd som...
Antipastispett
Antipastispett
Antipasti med en blandning av italienska smaker. Går enkelt att förbereda på assiett...
Antipasti med en blandning av italienska smaker....
Bruschetta alla caprese
Bruschetta alla caprese
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat - en vitlöksdoftande enkel sensation!
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat...
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på 10 min. Ett perfekt drinktilltugg eller...
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på...
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt som del av en buffé eller...
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt...