Piadina med skogschampinjoner, tryffelcrème och mozzarella

RÖSTA PÅ RECEPTET (44)

(44)

Vad tycker du?

15min 11 ingredienser

Piadina är ett italienskt tunnbröd bakat med olivolja som bjuder på oändliga möjligheter. Värm det lätt i en stekpanna, fyll med saftiga champinjoner, krämig buffelmozzarella, tryffelcrème, parmesan och färska tomater. Avsluta med lite fräscha salladsskott för extra krisp. Oavsett om du är inne eller ute, blir Piadina den perfekta måltiden – enkel, smakrik och flexibel. Testa en bit av Italien var du än är!

Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
4-6
skogschampinjoner
1 st
vitlöksklyfta, pressad
1
kvist rosmarin
salt
250 g
cocktailtomater
70 g
salladsskott

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (44)

(44)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer