Surdegsbröd med italiensk skinka och kronärtskockskräm

RÖSTA PÅ RECEPTET (15)

(15)

Vad tycker du?

15min 8 ingredienser

Surdegsbröd med BreOliv, kokt italiensk skinka, grillad paprika och kronärtskockskräm. BreOliv är ett helt vegetabiliskt fett med bara fyra ingredienser, olivolja, fett från sheanötter, vatten och salt.

Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.

Ingredienser

macka
1
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Gör så här

Tips!

Nu är det nya tider för svenska mackor, för äntligen går det att bre olivoljans härliga smak och fina egenskaper direkt på favoritbrödet. Prova vår nyhet BreOliv och läs mer på breoliv.se.

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (15)

(15)

Vad tyckte du om receptet?

1 kommentar