Ugnsstekt vit fiskfilé med olivvinägrett

RÖSTA PÅ RECEPTET (7)

(7)

Vad tycker du?

30min 4 ingredienser

Vit fisk i ugn smaksatt med vinägrett av oliver och paprika – Pesce bianco al forno.

Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
600-700 g
vit fiskfilé t ex marulk
salt
nymalen svartpeppar
Olivvinägrett
1/2
röd paprika
1/2
gul paprika
1
vitlöksklyfta, finhackad
1/2 tsk
salt
2 krm
svartpeppar
1/2 frp
Zeta Urkärnade Oliver finhackade
2 msk
hackade, färska örter t ex dragon, bladpersilja

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (7)

(7)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer