Stekt gös med sås på cannellinibönor

RÖSTA PÅ RECEPTET (11)

(11)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

40min 5 ingredienser

Fisk och bönor går alldeles utmärkt ihop. I det här receptet har vi stekt gösen och serverar till det en sås på cannellinibönor, olivolja och vitlök.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
4
gös
200 g
spenat
salt
peppar
Sås
1
scharlottenlök finhackad
1
vitlöksklyfta finhackad
1/2 fpk
à 410 g Zeta Cannellinibönor sköljda
2 dl
vitt vin
1 dl
vatten
1/2 tärning
hönsbuljong
1 kvist
timjan
salt
peppar

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (11)

(11)

Vad tycker du?

0 kommentarer

Vårmiddagar i maj

Måndag
Måndag
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Tisdag
Tisdag
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Onsdag
Onsdag
Pastasallad med pesto och parmesan
Pastasallad med pesto och parmesan
Torsdag
Torsdag
Sparrissallad med lax och mozzarella
Sparrissallad med lax och mozzarella
Fredag
Fredag
Burrata med pesto och tomatsallad
Burrata med pesto och tomatsallad
Lördag
Lördag
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Söndag
Söndag
Fetaostbiffar
Fetaostbiffar