Vegetarisk Spaghetti Carbonara

RÖSTA PÅ RECEPTET (93)

(93)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

20min 11 ingredienser

Vegetarisk variant av carbonara med soltorkad tomat och oliver istället för bacon.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
400 g
Zeta Casa Di Luca Spaghetti
1
gul lök hackad
4
vitlöksklyftor hackade
1 burk
grovhackade Kalamataoliver urkärnade, 290 g
1 burk
strimlade Soltorkade tomater Classico, 140 g
4
äggulor
1 1/2 dl
riven Grana Padano
salt
rikligt med
svartpeppar nymalen
1 dl
bladpersilja strimlad

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (93)

(93)

Vad tycker du?

1 kommentar

Matilda

Vill bara säga att Grana Padano inte är vegetarisk. Parmesanost rent generellt innehåller kolöpe. Kan vara bra att veta om ni ska bjuda på någon vegetarian på denna rätt.

Antipasti - Småplock på italienska

Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta är ett friterat bröd som är vanligt i norra Italien där...
Torta fritta är ett friterat bröd som...
Antipastispett
Antipastispett
Antipasti med en blandning av italienska smaker. Går enkelt att förbereda på assiett...
Antipasti med en blandning av italienska smaker....
Bruschetta alla caprese
Bruschetta alla caprese
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat - en vitlöksdoftande enkel sensation!
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat...
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på 10 min. Ett perfekt drinktilltugg eller...
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på...
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt som del av en buffé eller...
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt...