Varma smörgåsar med parmesan och bönröra

  • Tillagning

Varma smörgåsar med riven parmesan och en bönröra med vitlök och örter.

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman

RÖSTA PÅ RECEPTET (4)

Ingredienser

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Inköpslista

Så här gör du

Klar
Tillvägagångssätt

Sätt ugnen på 225 grader.

Häll av och skölj bönorna ordentligt.

Blanda bönorna, den en rivna parmesanosten, rosmarin och vitlök i en skål. Det gör ingenting om bönorna blir lite mosade.

Smaka av med salt och nymald svartpeppar.

Fördela bön- och parmesanblandningen på bröden.

Riv över ett lager med mozzarella så att det täcker.

Grilla smörgåsarna i ugnen i 8–10 minuter.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Skriv en kommentar till "Varma smörgåsar med parmesan och bönröra"

Visa kommentarer Dölj kommentarer

Skriv ett svar

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.