Recept från Zeta.nu Smörgåsar med parmesan och bönröra

Varma smörgåsar med parmesan och bönröra

Varma smörgåsar med riven parmesan och en bönröra med vitlök och örter.

Tillagning

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Sätt ugnen på 225 grader.

Häll av och skölj bönorna ordentligt.

Blanda bönorna, den en rivna parmesanosten, rosmarin och vitlök i en skål. Det gör ingenting om bönorna blir lite mosade.

Smaka av med salt och nymald svartpeppar.

Fördela bön- och parmesanblandningen på bröden.

Riv över ett lager med mozzarella så att det täcker.

Grilla smörgåsarna i ugnen i 8–10 minuter.

Stäng

Inköpslista

Stäng
Stäng

Fler goda recept för:

Bli inspirerad av Zeta

Läs om våra goda nyheter 2017

Grilla gott!

Det är tillbehören, såserna och rörorna som gör skillnaden.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.