Varma smörgåsar med parmesan och bönröra

RÖSTA PÅ RECEPTET (38)

(38)

RÖSTA PÅ RECEPTET (38)

(38)

Vad tycker du?

20min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Varma smörgåsar med riven parmesan och en bönröra med vitlök och örter.

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman och Karolina Sparring.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 tsk
fimnhackad rosmarin
1
finhackad vitlöksklyfta
1/2 tsk
salt
nymalen svartpeppar
4 skivor
formfranska

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (38)

(38)
Tack!