Tomat- och bönsoppa med apelsin

RÖSTA PÅ RECEPTET (11)

(11)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

30min 11 ingredienser

Krydda bönsoppan med apelsin - det ger en fräsch och härligt fruktig smak.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2 msk
Zeta Olivolja Extra Mild
1
liten rödlök i klyftor
1
liten chilipeppar eller 2 tsk Sambal Oelek
40 g
ingefära färskriven
500 g
tomater
3 dl
apelsinjuice
1 tsk
rivet apelsinskal
2 fpk
Zeta Cannellinibönor
10–15
små majskolvar kokta
1/2 tsk
salt
svartpeppar

Gör så här

Tips!

Byt ut majskolvarna mot lite kokta pastastjärnor.
Obs! Soppan bli betydligt starkare om du har med chilikärnor och -lameller.

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (11)

(11)

Vad tycker du?

0 kommentarer

Antipasti - Småplock på italienska

Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta är ett friterat bröd som är vanligt i norra Italien där...
Torta fritta är ett friterat bröd som...
Antipastispett
Antipastispett
Antipasti med en blandning av italienska smaker. Går enkelt att förbereda på assiett...
Antipasti med en blandning av italienska smaker....
Bruschetta alla caprese
Bruschetta alla caprese
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat - en vitlöksdoftande enkel sensation!
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat...
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på 10 min. Ett perfekt drinktilltugg eller...
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på...
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt som del av en buffé eller...
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt...