Pasta Strozzapreti med Crostini och tomat

RÖSTA PÅ RECEPTET (19)

(19)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

30min 11 ingredienser

Vegetarisk pasta med italienska smaker som tomater, kapris, salvia & vitlök. Strö över knaprigt smul av crostini.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2
vitlöksklyftor tunt skivade
1 frp
konserverade körsbärstomater
1/2
röd chili tunt skivad
1 kvist
färsk salvia plockade blad
salt
12 st
Crostini Naturella finkrossade

Gör så här

Tips!

Zeta Crostini blir ett gott ströbröd om du krossar de små bröden.
Lägg några crostini på en skärbräda och krossa dem med bredsidan på en kniv.

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (19)

(19)

Vad tycker du?

0 kommentarer

Antipasti - Småplock på italienska

Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta är ett friterat bröd som är vanligt i norra Italien där...
Torta fritta är ett friterat bröd som...
Antipastispett
Antipastispett
Antipasti med en blandning av italienska smaker. Går enkelt att förbereda på assiett...
Antipasti med en blandning av italienska smaker....
Bruschetta alla caprese
Bruschetta alla caprese
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat - en vitlöksdoftande enkel sensation!
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat...
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på 10 min. Ett perfekt drinktilltugg eller...
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på...
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt som del av en buffé eller...
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt...