Mozzarella och tomatsallad

  • Tillagning

En god vinägrett gör mycket för en sallad. Blanda genom att skaka den i en tom glasburk och häll över tomaterna och mozzarellan.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay

RÖSTA PÅ RECEPTET (0)

Ingredienser

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

  • 4-6 kvisttomater skurna i grova bitar
  • 2 á 125 g Zeta Mozzarella, italiensk delade i mindre bitar
  • 1/2 rödlök skivad
  • 1 kruka basilika plockade blad
Inköpslista

Så här gör du

Klar
Tillvägagångssätt

Blanda allt till salladen och lägg i låda.

Blanda vinägretten i en tom glasburk.

Skaka och häll på salladen innan servering.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Skriv en kommentar till "Mozzarella och tomatsallad"

Visa kommentarer Dölj kommentarer

Skriv ett svar

Bli inspirerad av Zeta

Läs om våra goda nyheter 2017

Grilla gott!

Det är tillbehören, såserna och rörorna som gör skillnaden.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.