Mozzarella och tomatsallad

RÖSTA PÅ RECEPTET (1)

(1)
16min

En god vinägrett gör mycket för en sallad. Blanda genom att skaka den i en tom glasburk och häll över tomaterna och mozzarellan.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
4-6
kvisttomater skurna i grova bitar
2
á 125 g Zeta Mozzarella delade i mindre bitar
1/2
rödlök skivad
1 kruka
basilika plockade blad
Vinägrett
salt
peppar

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Vinn hushållsmaskiner från Smeg

Italienska pastarätter

I Italien är pasta vardagsmat.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.