Minipizzor med gorgonzola och fikon

  • Tillagning deg
  • Utbakning

Små pizzor med mycket smak som passar utmärkt att servera som tilltugg eller vickning.

RÖSTA PÅ RECEPTET (0)

Ingredienser

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Inköpslista

Så här gör du

Klar
Tillvägagångssätt

Gör degen enligt anvisningarna.

Kavla degen och stansa ut små pizzor med ca 10-15 cm i diameter.

Smula ost över mitten på pizzabottnarna.

Strö över timjan och toppa med halverade fikon.

Grädda i mitten av ugnen ca 10 minuter.

Rosta pinjenötterna i en torr stekpanna tills de blir gyllenbruna.

Toppa de nygräddade pizzorna med pinjenötter och ringla över några droppar olivolja.

Servera direkt.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Skriv en kommentar till "Minipizzor med gorgonzola och fikon"

Visa kommentarer Dölj kommentarer

Skriv ett svar

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.