Matig kikärtssoppa med spenat

RÖSTA PÅ RECEPTET (33)

(33)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

35min 13 ingredienser

Kikärtssoppa serverad med krutonger och ringlad olivolja mättar fint.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1/2
gul lök finhackad
2
vitlöksklyftor hackade
1/2
röd chili
1
morot skuren i mindre bitar
4 msk
Zeta Olivolja Originale Extra Vergine
2 dl
torrt vitt vin
1
hönsbuljong tärning
1 kvist
rosmarin
1 liter
vatten
Salt
Svartpeppar
1 fpk
babyspenat
Till servering
Zeta Krutonger

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (33)

(33)

Vad tycker du?

1 kommentar

Peter

Gjorde 14portioner utan gul lök och 1.5dl vin istället för 7dl, drog en snabbkalk för de nyfikna

Calories: 297 kcal
Protein: 7.66 g
Carbohydrates: 19.96 g
Fat: 2.51 g
Fiber: 6.63 g

Antipasti - Småplock på italienska

Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta är ett friterat bröd som är vanligt i norra Italien där...
Torta fritta är ett friterat bröd som...
Antipastispett
Antipastispett
Antipasti med en blandning av italienska smaker. Går enkelt att förbereda på assiett...
Antipasti med en blandning av italienska smaker....
Bruschetta alla caprese
Bruschetta alla caprese
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat - en vitlöksdoftande enkel sensation!
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat...
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på 10 min. Ett perfekt drinktilltugg eller...
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på...
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt som del av en buffé eller...
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt...