Marinad med dijonsenap, vinäger och timjan

  • Tillagning

En marinad med dijon passar extra fint till fisk, kyckling och lamm.

Receptet är framtaget i samarbete med Tove Nilsson

RÖSTA PÅ RECEPTET (10)

Ingredienser

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

  • 1 1/2 msk dijonsenap
  • 1 1/2 msk Zeta Rödvinsvinäger
  • 1/2 msk finhackade örter t.ex. rosmarin, timjan eller dragon
  • 1 krm svartpeppar nymalen
Inköpslista

Så här gör du

Klar
Tillvägagångssätt

Blanda alla ingredienser till marinaden i en liten skål eller kanna.

Lägg ner köttet eller fisk i dubbla plastpåsar och häll över marinaden.

Knyt ihop påsarna och låt marinera i kylskåp minst en timme (gärna längre).

Låt marinaden rinna av väl och salta straxt innan grillning.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Skriv en kommentar till "Marinad med dijonsenap, vinäger och timjan"

Visa kommentarer Dölj kommentarer

Skriv ett svar

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.